Välj en sida

Om oss

När bilens syfte inte längre fungerar fullt ut och behovet av bilverkstad uppstår, så är tillgängligheten A och O. Som bilägare vill man snabbt få en tid för service samtidigt som verkstaden helst ska finnas i närheten. Vi på Rickardssons Bilservice är en verkstad i Taberg, lättillgänglig för dig i såväl Jönköping och Torsvik som Råslätt samt Norrahammar.

När du är i behov av en kompetent bilverkstad
Vi ser ständigt till att hålla våra mekaniker uppdaterade för att bibehålla kvaliteten i våra arbeten och upprätthålla de kraven som finns. Vår verkstad är välutrustad för att utföra både reparationer och service. Vi säkerställer alltid kvaliteten på de reservdelar som används och hämtar endast in delar av högsta kvalitet. Rickardssons Bilservice är en professionellt verkstad för alla sorters bilmärken och modeller.

Som bilägare ska du kunna känna dig trygg när det kommer till valet av verkstad. Hos oss får du alltid reda på kostnaden för arbetet innan det påbörjas och vi informerar om vad som kommer behöva göras. Vi reparerar och serverar alla bilmärken samt modeller, alltid med samma höga kvalitet.

Ring oss direkt på 073-5419556 eller fyll i vårt bokningsformulär så bokar vi in en tid för dig!
Vänta inte för länge med att boka bilservice!

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Rickardssons Bilservice
Jimmy Rickardsson
Plåtvägen 4, 562 42 Taberg
073 - 541 95 56
jimmy@rickardssonsbilservice.se