Välj en sida

Allt från bilvård och biltvätt till reparationer på vår bil- och skadeverkstad i Taberg, Jönköping

Ett brett tjänsteutbud
Vi är en bil- och skadeverkstad som erbjuder kostnadseffektiv service och reparation av bilens alla delar. Med en lång erfarenhet och hög yrkeskompetens inom branschen så är vi väl medvetna om vad som krävs för att göra en bilägare nöjd.

Till oss kan du lämna in bilen för bland annat service, kamremsbyte, reparationer av lackeringsskador och stenskott. Diesel- eller bensinmotor, äldre eller ny bilmodell? Det spelar ingen roll, våra mekaniker tar hand om din bil på bästa sätt.

Tveka inte på att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar. När du kontaktar oss får du alltid en kostnadsfri offert, så att du i lugn och ro kan fatta ett eget beslut.

Kompetent bilservice till rättvisa priser, välkommen till Rickardssons Bilservice

Däckförsäljning och byten samt hjulskifte
Enligt svensk lag ska däcken bytas vid två tillfällen varje år. Från 1 december till 31 mars ska vinterdäcken användas förutsatt att det är vinterväglag. Vi på Rickardssons bilservice hjälper dig med hela däckbytet och erbjuder även förvaring av de däcken som byts ut. Har mönsterdjupet på däcken slitits ut? Ingen fara, vi säljer såväl sommardäck som vinterdäck.

Bilvård och tvätt
Vi erbjuder ett brett utbud av bilvårdstjänster, allt från handtvätt till helrekonditionering. När du vänder dig till oss kan du välja mellan en utvändig tvätt, motortvätt eller en komplett biltvätt. Vid en komplett tvätt rengör vi bilen såväl utvändigt som invändigt och vi använder alltid välutvecklade produkter med ett högt anseende på marknaden. Våra metoder förlänger lackens och interiörens livslängd samtidigt som det skapar en nybilskänsla. Jämfört med de tvättautomaterna som finns på bensinmackarna, så erbjuder vi på Rickardssons Bilservice både ett lägre pris men framförallt en mer kvalitativ och säker biltvätt och bilvård.

Välkommen till vår bil- och skadeverkstad i Taberg, Jönköping!

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Rickardssons Bilservice
Jimmy Rickardsson
Plåtvägen 4, 562 42 Taberg
073 - 541 95 56
jimmy@rickardssonsbilservice.se